Manifestarea unei relatii sănătoase cu tine

Eram în Brașov, aveam 33 de ani și mă străduiam să nu plâng în hohote pe strada de  acasă la serviciu, pe care mi-l oferiseră cu drag, iubire și suport prietenii mei. Mergeam 30 de minute pe jos până la birou. Mașina mea se stricase în giratoriul dublu (dacă cunoști Brașovul) cu puțin timp înainte. Era un Matiz fără centuri de siguranță și nici frâne nu prea avea, pentru care încă nu terminasem de plătit cei 2000 de lei, suma pentru care îl cumpărasem.

Aș fi putut lua autobuzul, dar alegeam să merg pe jos ca să plâng în liniște, să pot să-mi fac treaba la birou. Mă străduiam să plâng ‘pe silent’ ca să nu mă oprească lumea să mă întrebe ce mi s-a întâmplat, dacă să cheme o ambulanță, dacă mă doare ceva, cum mi se întâmplase. Mă durea viața, mă durea tot și așa reușeam să fac față zilelor. Plângeam pe drum la birou, ajungeam acolo, mă machiam și începeam ziua.

La sfârșitul programului de la birou, mă schimbam de haine, din tocuri și rochii în adidași și colanți și alergam o oră până la jobul de după job: Eram femeie la curățenie într-o casă din Săcele. Făceam curat până pe la 9 seara și alergam înapoi la birou, îmi luam hainele și mergeam acasă. Ajungeam frântă și nu mai aveam timp să mă doară.

Aveam multe conversații cu Dumnezeu în timp ce mergeam plângând la birou. Și în acea perioadă, când pierdusem totul, am studiat mult ce am făcut și m-a dus în acel punct. Și astfel am început să desfac ce făcusem…

Iar într-o zi, am înțeles cumva că merit și că pot. Nu îmi era frică de muncă și nici de efort.

Am luat o foaie de hârtie și m-am gândit ce și cum vreau să fie viața mea și am început să scriu.

Îmi doream să nu mai am datorii, să am casa mea cu 4 camere, două băi și două balcoane și o relație de cuplu în care să fiu iubită, acceptată și valorizată exact așa cum sunt.

Rând pe rând mi-au aparut în cale, cărți, cursuri, mentori, ocazii nebunești de-a dreptul, dar care simțeam că sunt pentru mine și ma vor ajuta sa obțin ceea ce îmi doresc pentru restul vieții mele.

Eram studentă la psihologie și prima schimbare a fost să renunț la facultate… Mă dusesem acolo pentru diplomă. Simțeam că menirea mea e să lucrez cu oamenii, însă, deși mi-am dorit psihologie de la 18 ani, când am ajuns la facultate și am văzut ce și cum, mi-am dat seama că nu pe acolo e drumul meu. Iar dacă voiam să fiu iubită și acceptată așa cum sunt, trebuia să fac eu prima dată asta. Era necesar să fiu sinceră cu mine și să mă accept și fără diplomă de psiholog care nu-mi aducea vreo bucurie nemărginită.

Și de fiecare dată când vine vorba de momentul acesta al poveștii mele, fac o paranteză și subliniez că nu e NIMIC în neregulă cu psihologia! Și eu la început am mers la psiholog și un rost a avut și m-a ajutat.

Am început să mă cunosc, să mă iubesc și să mă accept exact așa cum sunt. Dar nu, nu din afirmații și gândit pozitiv, ci prin acțiuni. Și acum la 41 de ani pot să spun că am închis cercul cu ceea ce mi-am dorit: O relație bună cu mine, o relație de cuplu exact așa cum mi-am dorit, prieteni adevărați care nu doar mă sprijină când am nevoie, dar mă inspiră prin modul de a-și trăi viața zi de zi.

Așa, fără să știu atunci, a început ceea ce acum este programul Oameni Mari, în care în prima temă “Eu cu mine”, te uiți la tine, vezi unde nu te iubești și nu te accepți și începi să scoți și să înlocuiești cu teme specifice de eliberare emoțională, dar mai ales prin acțiuni în viața de zi cu zi. Și astfel începi drumul înapoi către tine.

Acționând în direcția iubirii și acceptării de sine, am ajuns să nu mă mai ascund în spatele unor sisteme sociale acceptate de majoritate.

Acum, am totul!  Tot ce am pus pe foi atunci și pentru care am FĂCUT tot ce a ținut de mine! Iar acum, continui să îmi trăiesc viața cu intenție.

Ba chiar am primit și un bonus, ceva ce îmi doream, dar nici macar nu am îndrăznit să pun pe foi. Credeam că la vârsta mea și la cât am de recuperat din viața trăita fără intenție nu voi mai avea timp și pentru asta. Însa, la 41 de ani un copil sanatos, născut acasă împreună cu soțul meu, natural dupa cezariana de urgența cu zece ani în urmă a fost cireașa de pe tort! Sau coronița pentru absolvirea cu succes, a testului de Om Mare!

Și e drept, eu pierdusem tot și nu mai aveam nimic de pierdut, îmi era ‘ușor’. Însă de atunci învăț oamenii în programul Oameni Mari să facă și ei la fel cu ei înșiși, înainte să piardă tot, înainte să fie nevoiți să facă asta, ba chiar cu suficient timp înainte, unii dintre ei, pentru a construi o viață liberă, rapid. Liberă de constrângeri sociale, liberă financiar, liberă în relații.

Porțile înscrierilor pentru programul Oameni Mari sunt deschise în luna mai cu bonusul Oameni Mari Business – pentru că viața profesională necesită o atenție aparte, fiind locul în care ne petrecem cel mai mult timp.

Accesul în program se face pe bază de discovery call. Adică, ne vedem pe zoom 20 de minute și ne asigurăm că Oameni Mari este pasul următor spre obținerea obiectivelor tale!

Este important să ai în vedere și faptul că programul durează un an și că transformarea presupune muncă și efort. Însă pe întreg parcursul anului, ai acces la metrialele de curs, la sedințele 1:1, întâlnirile lunare, grupul de mess și suportul meu nelimitat! Esti pe mâini bune!

Programeaza un discovery call aici: 
https://calendly.com/oamenimari/20min?month=2024-05

Schedule a Class

The success of Yoga does not lie in the ability to perform postures but in how it positively changes the way we live our life and our relationships.